Turvallisen ja hygieenisen maidon edistys ja kehitys

Hygienia maitotiloilla koulutuspäivä

Maitohygienialiitto ja Ruokavirasto järjestivät yhteistyössä 11.9.2019 puolipäiväseminaarin maitotilojen hygieniasta ja hygieniatarkastuksista. Tilaisuus järjestettiin Ruokaviraston tiloissa Helsingissä. Osallistujia oli paikalla Viikissä 13 ja etäyhteydellä 82. Yleisö koostui tuotantoneuvojista, eläinlääkäreistä, maatalousalan opiskelijoista sekä eläinlääketieteen opiskelijoista. Kiitos seminaarin puhujille, osallistujille ja Ruokavirastolle yhteistyöstä!

 


 

Seminaarin materiaalit:

Ajankohtaista suomalaisen maidon laadusta - Hanna Castro, Maitohygienialiitto ry

Elintarvikealan lainsäädännöstä - Eveliina Palonen, Maa- ja metsätalousministeriö

Alkutuotannon valvonta - Noora Tolin, Ruokavirasto

Neuvonnan rooli - Tuotantoneuvoja Anu Potila, Valio

 


 

 Yhteistyössä